pondelok 12. februára 2007

Druhy februarovy vikend

in-door soccer

Tento vikend bol taky viac menej oddychovy, respektive sportovo-relaxacny. Kazdy tyzden v sobotu totiz chodime hravat in-door soccer (halovy futbal). A to nielen tak, ale sutazne. Cely system tu funguje na principe, ze sa nahlasia timy, ktore maju svojho kapitana a ten je komunikacna osoba medzi timom a usporiadatelmi. Ti vzdy urobia rozvrh zapasov pocas vikendu, dohodnu telefonicky s kapitanom cas zapasu a ten zabezpeci aby sa dostavilo muzstvo. Kazdy vikend tak hrame s niekym inym. Vysledky sa znacia a na konci vitaz dostane nejaku cenu. My to berieme viac-menej sportovo a pre nas je to len aktivita na rozhybanie tela, ale niektore timy riadne trenuju, maju vlastne dresy a beru to velmi seriozne. Hra sa 2x20 minut, 4 hraci v poli + 1 brankar. Hra sa podla pravidiel haloveho futbalu, zaklad je, ze lopta nesmie ist vyssie ako hlava, nesmie sa ziaden hrac mimo brankara pohybovat v brankovisku a nesmie byt ziaden fyzicky kontakt. Na regulernost dohliada seriozny rozhodca, mame zapnutu casomieru aj s vysledkami. Skratka super. Posledny zapas sme sice prehrali 9:2, ale pri tych fast foodoch a celodennom sedeni za pocitacom to je celkom dobra vec na rozhybanie tela. Nejake fotky co urobila Shine (citaj šajn), nova CEEDerka (CEED = interna AIESEC vymena) z Ciny, najdete tu.

Azz a jeho narodeniny

Minuly tyzden mal Azz 23 rokov a tak sme v sobotu oslavovali jeho narodeniny. Oslava bola u nas na dome (dole v prizemi), pozvanych bolo asi 20 ludi, najma AIESECarov a aj nejakych Azzovych sukromnych znamych. Hlavnym napojom bol Azzov specialny mix drink - Shwa (citaj šva). Na vyrobu 1 vedra tohto speci napoja potrebujeme:

3l ananasoveho dzusu
2l akejkolvek perlivej malinovky (nie kola)
3l najhnusnejsieho vina najlepsie v papierovej krabici
1l kokosoveho likeru
1l Bacardi (alebo hocijakeho ineho rumu)
1 flasu sampanskeho
1kg ladu

Chutovo to nie je az take zle, ale ja osobne nie som velky fanusik takychto miesanych napojov. Aspon ze viem, co vsetko tam bolo :-))))

Kedze mi dosla na fotaku baterka, tak tych zopar fotiek z oslavy najdete tu.