nedeľa 11. februára 2007

Intranet

Spolocnost PartnerOne vyuziva ako jeden z najhlavnejsich komunikacnych kanalov v ramci firmy Intranet. Pre pocitacovo menej znalych, vyzera to ako normalny internet, surfujete stranky, akurat ze tie stranky su Vam pristupne iba v priestoroch firmy a prezerat si ich mozete iba na firemnych pocitacoch. Na intranete sa vyskytuju vsetky relevantne informacie, ktore su pre zamestnancov potrebne, vedia si okrem noviniek a zaujimavych sprav. stiahnut rozne formulare (ak chcu poziadat o dovolenku a pod.), alebo si prezriet historiu svojich prijmov, najst v adressbooku kontakty na kohokolvek z firmy a pod.

Preco vlastne pisem o intranete? Hlavnou intranetovou hviezdou minuleho tyzdna som bol prave ja. Na uvodnej stranke intranetu, ktora sa zobrazi kazdemu po zapnuti pocitaca bol cely minuly tyzden zobrazeny moj profil a tak som bol aspon na chvilku slavnym v celej firme. Vsade kde ma ludia stretli, vo vytahu, na chodbe, na zachode, na poradach, vsade sa mi zdravili, spoznavali ma a pod. Kedze by ste sa na nas intranet nedostali, uvodnu stranku (ako print screen) najdete tu .

Na intranete sa minuly tyzden objavili aj nejake fotografie z Australia day co sme mali vo firme, takze fotky z toho dna som uploadol aj s originalnymi popiskami ako sa objavili na intranete (v anglictine).

Rod Newton - generalny riaditel
Andrew Greenway - moj priamy nadriadeny