pondelok 2. apríla 2007

MYO Restaurant

Kedze BYO restauracie zaznamenali na blogu velky uspech, asi by bolo dobre skompletizovat to cele a doplnit o MYO restauracie.

MYO restauracie = Make Your Own (urob si sam) - velmi popularne tu v Australii. Funguje to na principe svedskych stolov so surovinami, k dispozicii su okrem surovin aj noze panvice, pekace, taniere skratka vsetko kuchynske vybavenie. Clovek pride a sam si urobi to na co ma chut, ci uz sendvice, alebo pizzu alebo hocico ine. Potom dojde k pokladni, kde sa mu vsetky suroviny zauctuju a sadne si za niektori z volnych stolov a moze jest. Vyhodou je, ze si clovek naaranzuje na tanier presne to, co chce a na co ma chut. Teda v mojom pripade si viem spravit fajny obed aj bez cibule :-)

Tak ci tak, cez obed je tam velky natresk, a hlavne velky chaos, kedze kazdy chce nieco ine a tak to strasne dlho trva zobrat si vsetko na co ma clovek chut. Vyhodnejsie je tam ist asi mimo obeda, kedy ma clovek dost casu aj priestoru a samozrejme, je to aj ovela pohodlnejsie, ked sa nemusite tlacit a prebijat cez dalsich ludi.

1 komentár:

šyš povedal(a)...

a urcite sa to cita mijo presne ako bijo, vsaaaaak?
:-D