streda 18. apríla 2007

MS v krikete - Super 8

Kedze som toho mal posledne dva tyzdne dost, tak som akosi nevnimal atmosferu MS v krikete. Sice trosku oneskorene, ale aspon vysledky, aby ste vedeli (mali prehlad) ako sa australcanom zatial na MS v krikete dari:

Australia - Bangladesh
106 : 104

Australia - Anglicko
248 : 247

Australia - Irsko
92 : 91

Australia - Sri Lanka
232 : 226

V piatok 20teho aprila je na programe posledny zapas Super8 skupiny medzi Australiou a Novym Zelandom. Zatial najvacsiu sancu postupit do semifinale ma Australia (12b), Novy Zeland (10b), Sri Lanka a Juzna Afrika (8b), pri zavahani 8 bodovych timov, este moze teoreticky do bojov zasiahnut v pripade oboch vyhier Anglicko (4b).

2 komentáre:

Peter Cernak povedal(a)...

no, z tych vysledkov Australia nevychadza ako suverenny vitaz:) skor len ltt, alebo "stastie", jeden - dva bodiky rozdiel - nie je to chabe? To aky musel byt stres pre fanusikov... podla toho aku ulohu mala Australia - len aby ich druhy tim nedobehol, alebo aby oni ziskali viac bodov ten druhy tim. Aj tak nechapem, ako v jednom zapase mozu nahrat len 92 bodov a v inom az 248! Skus doniest domov, alebo poslat, kazetu/DVD s nahravkou jedneho zapasu. Napr. finale. Moze to byt zaujimave:)

Lukas Horvath povedal(a)...

Na vysledok vplyva aku ulohu mas prvu, ci si batting alebo bowling tim. Australia bola bowling tim a teda je super vysledok ze nedovolila Irom skorovat viac ako 91 runov. Ked sa strany otocili ako nahle skorovala 92 bodov, zapas sa skoncil, lebo uz bol jasny vitaz. Podla poctu runov vies odhadnut ci bol zapas vyrovnany a nie podla rozdielu bodov. Anglicko aj Sri Lanka patria medzi tie lepsie timy. Irsko sa prvykrat v historii MS v krikete dostalo do Super8 a teda od toho zavisia aj vysledky.

Neviem ci sa da zohnat nejake DVD, kedze zapas trva cely den, nahrat 8 hodin, no neviem. A je tiez otazne podla mna ci by si to vydrzal osem hodin pozerat. Ale skusim vyzistit nejake moznosti ako ti sprostredkovat zazitok, pravdepodobne sa daju niektore zapasy ako finale pozriet online.